Info

Toimimme Kiilat Hockey ry nimellä. Toimintamme päälajina on jääkiekko. Kiilat Hockey ry on Suomen Jääkiekkoliiton jäsenseura. Lajin parissa on mukana juniorijoukkueita tyttöjen ja poikien sarjoissa, naisten ja miesten edustusjoukkueet, LeijonaKiekkokoulu. Harrastekiekko on aktiivista ja suosio kasvaa vuosi vuodelta.

Jäsenemme harrastavat aktiivisesti ja monipuolisesti muitakin lajeja - monipuolinen liikunta jääkiekossa tukee pelaajan kehittymistä. Hyvä yhteistyö joukkuelajien - esimerkiksi pesäpallon ja jalkapallon - kanssa on meillä kesäharjoittelussa hyvä lisä ja tuo vaihtelua harrastajille.

Taitoluistelu on uusin suosiota osoittanut laji alueella ja on Kiilat Hockey ry:n lajivalikoimassa täydentämässä harrastajien lajivalikoimaa alueellamme. Seurassa on taitoluistelukoulu joka elokuusta 2015 alkaen keskittyy ammattivalmentajan opastuksella lajin saloihin. Lajeina taitoluistelussa on yksinluistelu, jäätanssi, muodostelmaluistelu ja pariluistelu. Harrastajille järjestetään taitoluisteluleirejä ja taitojen kehittyessä voi osallistua kilpailuihin. Ryhmät järjestävät jäähallissa näyttäviä esityksiä ja ennenkaikkea harrastavat monipuolista liikuntaa.Kiilat Hockey ry

Ståhlberginkatu 10

85800 Haapajärvi

Y-tunnus 2656918-2 

kiilathockey.ry@gmail.com