U11, U11

Kiilat - TeKi  15 - 1

Tuuliareena

U11 Kiilat-Teki 21.2.2021

Kiilat sai sunnuntaina vastaansa Teräskiekon Raahesta. Kiilojen pojat jatkoivat siitä, mihin Pyhäjoella viime viikonloppuna jäivät. Hyvällä liikkeellä ja loistavalla joukkuepelillä ajassa 6:05 tilanne oli Kiiloille jo 4-0. Kiilojen valmennus laittoi tässä vaiheessa joukkueen pelipaikat uudelleen jakoon ja puolustajat siirtyivät hyökkäämään sekä hyökkääjät pääsivät kokeilemaan peliä puolustajan paikalta. Tämä muutos laittoi hetkellisesti poikien pelin hiukan sekaisin, mutta pienen alkushokin jälkeen pojat löysivät hienosti myös uudet pelipaikkansa. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 6-0.

Tonen erä alkoi vauhdikkaasti ja tasaisemmissa merkeissä. Toisessa erässä Teki rakensi hyviä paikkoja ja pääsi rikkomaan myös Kiilojen maalivahdin nollapelin. Peli oli kuitenkin kokoajan Kiilojen hallinnassa ja pelin päätyttyä taululla oli lukemat 15-1. Kiilojen pojat pelasivat liikkuvaa ja syöttelevää peliä, millä saatiin tulosta aikaiseksi. Kiilojen joukkueen päivän tasaisuudesta kertoo sekin, että 11 pelaajaa pääsi kartuttamaan tehopisteitään. Päivän tehokkain pelaaja oli Eeli 3+5. Ottelussa palkittiin hienon pelin pelannut #54 Viljami Marjamaa.

Tästä jatketaan pienpelien pariin, ensi viikonloppuna pelataan pienpelejä sekä Ylivieskassa että Nivalassa.

Tilastot

15 - 1

TeKi
6 - 09 - 1 -
1'MaaliLaajala Lassi
1'MaalisyöttöJunnila Osku
2'MaaliNivala Alex
4'MaaliNivala Alex
6'MaaliPennanen Justus
6'MaalisyöttöHautakangas Eemeli
10'MaaliNivala Nooa
10'MaalisyöttöPehkonen Eeli
16'MaaliSaarela Antto
27'MaaliPehkonen Eeli
27'MaalisyöttöNivala Alex
32'MaaliPehkonen Eeli
32'MaalisyöttöUrpilainen Jooa
34'MaaliPehkonen Eeli
34'MaalisyöttöHautakangas Eemeli
35'MaaliJunnila Osku
35'MaalisyöttöPehkonen Eeli
44'MaaliMarjamaa Viljami
44'MaalisyöttöLaajala Lassi
44'MaalisyöttöEilola Juho-Elias
47'MaaliUrpilainen Jooa
47'MaalisyöttöPehkonen Eeli
47'MaalisyöttöHautakangas Eemeli
47'MaaliNivala Alex
48'MaaliLaajala Lassi
48'MaalisyöttöUrpilainen Jooa
48'MaalisyöttöEilola Juho-Elias
49'MaaliNivala Alex
49'MaalisyöttöPehkonen Eeli