U11, U11

Kiilat - PyPo  13 - 6

Tuuliareena

U11 Kiilat-Pypo 13.3.2021

Lauantaina Pyhäjärven Pohti saapui Haapajärvelle Tuuliareenalle. Liekö hiihtoloma vai mikä oli vienyt parhaan terän Kiilojen pelistä. Kiilat aloittivat pelin kolmella jäähyllä, joista ensimmäisen aikana PyPo siirtyi 0-1 johtoon. Johto kesti aina pelin kahdennelletoista minuutille, jolloin Kiilat pääsi tasoittamaan pelin. PyPo siirtyi uudelleen johtoon, mutta jo vajaan minuutin päästä Kiilat tasoitti pelin. Tästä reilun minuutin päästä Kiilat meni ensimmäistä kertaa pelissä johtoon, josta ei enää luovuttu koko pelin aikana. Molemmat joukkueet tekivät vielä maalin ensimmäisessä erässä, joten erätauolle mentiin Kiilojen niukassa 4-3 johdossa.

Toisessa erässä Kiilat saivat pelin juonesta paremmin kiinni ja liikkeen avulla maalipaikkoja saatiin luotua enemmän ja enemmän vastustajan maalinedustalle. Pypon maalivahdin torjuntojen määrä kertonee Kiilojen hallinnasta. Läpi ottelun todella hyvin pelanneelle PyPon maalivahdille kertyi torjuntoja 48. Maaleja toisessa erässä tekivät Kiilat 9, PyPo 3, joten lopputulos pelistä Kiilojen voitto lukemin 13-6. Kiilojen tehomiehinä toimivat Alex ja Eeli tehoin 4+2 ja 4+1. Pelissä palkittiin Kiiloilta läpi pelin hyvin pelannut Eeli.

Valmennus: Pelin alku oli juuri yhtä vaikea, kun ennakkoon osasi aatella. PyPo on ollut aina vaikea vastustaja meille. Ottelun alut ovat olleet läpi kauden meidän joukkueelle vaikeita. Nyt ollaan kuitenkin päästy peliin mukaan aikaisemmin ja paremmin ensimmäisen erän kuluessa eikä vastustajaa ole päästetty alussa karkumatkalle, kuten kauden alun peleissä kävi. On mukava huomata, että pojat jaksavat tehdä omaa ja harjoiteltua työtä koko pelin ajan, vaikka aluksi ei onnistumisia tulisikaan heti. Kova työ yleensä palkitaan.

Tilastot

13 - 6

PyPo
4 - 39 - 3 -
11'MaaliPehkonen Eeli
17'MaaliNivala Alex
17'MaalisyöttöUrpilainen Jooa
17'MaalisyöttöNivala Nooa
18'MaaliPennanen Justus
18'MaalisyöttöNivala Alex
23'MaaliLaajala Lassi
23'MaalisyöttöJunnila Osku
26'MaaliNivala Alex
26'MaalisyöttöSaarela Antto
29'MaaliMäkinen Miska
29'MaalisyöttöPehkonen Eeli
30'MaaliPehkonen Eeli
30'MaalisyöttöNivala Alex
32'MaaliNivala Alex
37'MaaliLaajala Lassi
37'MaalisyöttöPennanen Justus
41'MaaliPehkonen Eeli
41'MaalisyöttöEilola Juho-Elias
43'MaaliLaajala Lassi
44'MaaliPehkonen Eeli
44'MaalisyöttöMäkinen Miska