U14, U14 AA

Kiilat VALKOINEN - Soki Karhut  3 - 8

Haapajärvi, Tuuliareena

U14 Valkoisten ensimmäinen kotisarjapeli

Valkoiset saivat 27.9 vastaansa kotiluolassa Sotkamon Kiekon. Pelin alku oli tahmeaa ja tuntui, ettei peli lähde kulkemaan ollenkaan. Ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa erässä Valkoinen sai ensimmäisen onnistumisen ja meni 1-0 johtoon, mutta sitten alkoi SoKin vyörytys. SoKin tiimi pisti parastaan ja sai kiekon reppuun peräti viisi kertaa toisessa erässä. Kolmannessa erässä valkoiset yrittivät lähteä takaa-ajoon ja olivat jo kaventaneet tilanteen 3-5, mutta puhti ei vain riittänyt SoKin tehotiimiä vastaan. Uskomaton luisteluvoima vieraalla, joka tuli 9 kenttäpelaajalla vieraspeliinsä. Ottelu päättyi 3-8 SoKin voittoon. Liekkö myöhäinen kotiintulo ensimmäisestä vieraspelistä tehnyt tehtävänsä Valkoisen tiimin jalkoihin ja palautuminen jäänyt puolitiehen? Tästä on kuitenkin hyvä lähteä seuraaviin koitoksiin ja miettiä tulevien sarjapelien strategioita!